Top 10 Beste Crypto Apps België 2023

Top 10 Beste Crypto Apps 2023 voor iOS en Android

Overal crypto kopen, verkopen en crypto koersen volgen kan met deze cryptocurrency apps. Bekijk en vergelijk de beste crypto apps van 2023 voor België. Alle apps kun je gratis downloaden via de officiële websites van de crypto app aanbieder. Ook kun je alle iOS apps downloaden via de Apple Appstoren en de Android apps via de Google Play Store. Let er altijd goed op dat je de juiste app downloadt. We raden je daarom aan om de beste crypto apps via de officiële websites te downloaden.

Wat zijn de beste crypto apps van 2023 voor België?

 1. LiteBit
 2. Bitvavo
 3. Coinmerce
 4. Bitcoin Meester
 5. Binance
 6. Bybit
 7. Knaken
 8. KuCoin
 9. Kraken
 10. Coinbase

Beste crypto kopen met Bancontact apps

Beste crypto kopen met Bancontact apps
Beste crypto kopen met Bancontact apps

Crypto kopen in België kan het snelst en makkelijkst met Bancontact. Het is niet alleen een snelle manier om crypto te kopen in België maar ook een veilige en meestal ook de goedkoopste manier. Niet alle crypto apps bieden Bancontact als betaalmethode aan. Daarom hebben hieronder nog een overzicht voor je gemaakt met de beste crypto apps van 2023 voor België waar je met Bancontact crypto kunt kopen.

Dit zijn de beste crypto kopen met Bancontact apps van 2023:

 1. LiteBit
 2. Bitvavo
 3. Coinmerce
 4. Bitcoin Meester
 5. Knaken

Gebruik de beste crypto apps als wallet

Alle bovenstaande crypto apps kun je als wallet gebruiken om je cryptocurrency te bewaren. Als je de apps als wallet gebruiken is het belangrijk om je account extra goed te beveiligen. Dit kun je doen door een extra sterks wachtwoord te gebruiken, die je nergens anders gebruikt. Tweestapsauthentictie kun je als extra beveiliging gebruiken.

Crypto apps beveiligen met Two-Factor Authentication 2FA

Het extra beveiligen is meer dan belangrijk. Een belangrijke methode om je cryptocurrency beschermen is 2FA. Dit is een extra beschermlaag voor je account. Na activatie wordt er naast je wachtwoord altijd gevraagd naar een extra 6-cijferige code, die om de 30 seconden verandert. Of er wordt een code via sms of via de mail gestuurd. Bij een aantal crypto apps ben je verplicht om 2FA te activeren.

Beste Cryptomunten van 2023 Apps voor iOS en Android

Opzoek naar de beste crypto apps voor een top 10 cryptocurrency? Hieronder staan de 10 beste cryptocurrencies van dit moment. Selecteer een cryptovaluta uit de lijst voor een overzicht met de beste crypto apps voor die cryptomunt.

Inhoudsopgave